Upisi za prvi razred osnovne Glazbene škole i u Područnom odjelu u Lepoglavi

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.6.2020. u 20:45h | Objavljeno u Društvo

Glazbena škola Varaždin 1. lipnja krenula je s predupisom u predškolske programe i prvi razred osnovne glazbene škole. Upisi će se vršiti i za prvi razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu u područnim odjelima pa tako i u Područnom odjelu u Lepoglavi ( Hrvatskih pavlina 42, u prostoru Osnovne škole A. S. Lepoglava) gdje učenici mogu upisati temeljne predmete - harmonika, klarinet, klavir, rog, trombon, tuba i udaraljke.

Zbog trenutne epidemiološke situacije ove će se godine uvesti sustav pretprijava, koje su otvorene od 1. do 18. lipnja, a dostupne su na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr

Po završetku pretprijava svi roditelji/skrbnici bit će kontaktirani u vezi dogovora točnog termina prijemne audicije, a koje su planirane 25. i 26. lipnja. Natječaji za upis učenika u osnovnu glazbenu školu i predškolske programe za šk.god. 2020./21. bit će objavljeni na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Glazbene škole u Varaždinu.

Sve ostale informacije zainteresirani mogu dobiti na telefon 042/200-940 od 8 do 13 sati, na mrežnoj stranici www.glazbena.hr ili na mail adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.