U Osnovnoj školi Petrijanec upriličeno svečano podizanje eTwinning i Eko zastave

Varaždinske vijesti | 22.4.2021. u 19:36h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Želeći nagraditi predanost učenika u poštivanju svih propisanih epidemioloških mjera od početka školske godine koje su ih uskratile za mnoga školska iskustva, u Osnovnoj školi Petrijanec upriličeno je svečano podizanje eTwinning i Eko zastave kako bi se posebno najmlađim učenicima omogućilo da sudjeluju u važnom događaju za školu te dožive svečanost proslave školskih uspjeha.

Osnovnoj školi Petrijanec u listopadu prošle godine dodijeljena je nagrada eTwinning škola za razdoblje 2020. – 2021. Nagrada je to kojom je OŠ Petrijanec prepoznata kao predvodnica u području digitalne prakse, prakse e Sigurnosti te inovativnog i kreativnog pristupa pedagogiji.

Svečanom podizanju zastava nazočili su najuspješniji učenici OŠ Petrijanec kao i njihovi učitelji mentori jer su svi njihovi pojedinačni uspjesi ujedno i najveći uspjesi škole, odnosno rezultat poticajnog i suradničkog okruženja kojeg škola pod vodstvom ravnateljice Valerije Paljak pruža svim svojim učenicima i djelatnicima.

Svečanost je upotpunjena i podizanjem EKO zastave koja je znak da je škola posvećena odgoju i obrazovanju mladih generacija osjetljivih na pitanja okoliša i njihovom osposobljavanju za donošenje odluka o razvitku društva u budućnosti kao i ugradnji brige za okoliš u sve segmente odgojno-obrazovnog rada škole i svakodnevni život učenika i djelatnika.

Osim prepoznatljive Zelene zastave koja se ponosno vijori u dvorištu škole, OŠ Petrijanec dobitnica je i Zlatne plakete kao priznanje za desetogodišnje aktivno članstvo u programu Međunarodne Eko-škole.

- Ponosni smo na sve školske uspjehe i veselimo se daljnjem zajedničkom radu, rastu i napredovanju - kažu iz Škole.

 

Galerija slika