U dječjem vrtiću „Bajka“ za potrebite prikupljali razne potrepštine i namirnice

J.Š./Varaždinske vijesti | 10.1.2017. u 15:45h | Objavljeno u Društvo

Kako se od malih nogu, zapravo već u predškolsko vrijeme kod djece stvaraju vrijednosti za daljnji život, djeca, motivirana za pomoć nekome kome je potrebno su se s roditeljima uključila u prikupljanje raznih namirnica, higijenskih potrepština te poklona za djecu u potrebi kao i za one s nižim socijalnim statusom.

U humanitarnom tjednu koji je trajao u dječjem vrtiću „Bajka“ od 19. do 22. prosinca prikupljeno je oko 400 kg raznih potrepština i namirnica koje su predane socijalnoj samoposluzi „Kruh Sv. Antuna“ u Kozarčevoj ulici. Predaju svega prikupljenog obavili su odgojitelji i djeca s roditeljima.

Svi sudionici u humanitarnoj akciji osjećaju se ponosno i sretno što su pristupili akciji u nadi da djeci koja nemaju mogućnost vrate bar na jedan dan osmjeh na lice.

-Ovako objedinjeni i empatični zaista možemo učiniti svijet boljim mjestom za život, a djeci mi odrasli svojim primjerom pokazati kako sebe kao čovjeka izgraditi u dobro i humano biće. Samo tako svojim srcem i djelom možemo mijenjati svijet - ističu iz DV "Bajka".