Sveučilište Sjever: Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski studij "Poduzetništvo i EU fondovi"

Napisao/la: Varaždinske vijesti -
Sveučilište Sjever: Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski studij "Poduzetništvo i EU fondovi" Foto: Sveučilište Sjever

Na Sveučilištu Sjever - Sveučilišnom centru Varaždin otvoren je natječaj za upis na atraktivan poslijediplomski specijalistički studij "Poduzetništvo i EU fondovi".

Za ovaj studij već je nakon početne najave stiglo puno upita, a kako je broj slobodnih upisnih mjesta 30, očekuje se brzo ispunjenje predviđene upisne kvote. Studij traje dva semestra i njime se stječe akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica ekonomije (univ.spec.oec.).

- Školarina po semestru iznosi 10 tisuća kuna, čime je ovaj specijalistički studij jedan od najisplativijih te prilagođen prije svega potrebama i željama kandidata/studenata - napominju iz Sveučilišta Sjever.

Pravo upisa na studij imaju pristupnici koji su završili sveučilišni preddiplomski studij i sveučilišni diplomski studij (ostvareno minimalno 300 ECTS-a) iz područja društvenih znanosti, polja ekonomije, ili predbolonjski četverogodišnji studij iz navedenog područja i polja čije su diplome jednakopravne diplomama novih diplomskih studija, s prosječnom ocjenom višom od 3,5. Ukoliko pristupnici imaju prosjek ocjena niži od 3,5, moraju priložiti dvije preporuke sveučilišnih profesora.

Na navedeni studij mogu se upisati i pristupnici koji nemaju završeni preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili predbolonjski četverogodišnji studij iz polja ekonomije, ali pod uvjetom obveze polaganja razlikovnih ispita.

Prijave za upis s potrebnim podacima i ispunjenom prijavom podnose se na adresu Sveučilište Sjever, Sveučilišni centar Varaždin, Studentska služba (za upis na Poslijediplomski specijalistički studij "Poduzetništvo i EU fondovi"), 104. brigade 3, 42 000 Varaždin.

Svi detalji o potrebnoj dokumentaciji i upisima nalaze se na internetskoj stranici Sveučilišta Sjever. Natječaj je otvoren do 30. studenog 2018. godine.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

043 logo

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.