Studentski centar Varaždin otvorio natječaj za smještaj i subvencije studenata

N.P. | 7.7.2017. u 17:42h | Objavljeno u Društvo

Na stranicama Studentskog centra Varaždin i ove je godine raspisan natječaj za primanje studenata u Studentski dom Varaždin, Učenički dom Graditeljske škole Čakovec, Dom učenika srednjih škola Bjelovar, te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru u akademskoj godini 2017./2018.

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti studenti visokih učilišta koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru te kandidati koji upisuju redoviti studij u navedenim gradovima u jesenskom roku.

Rok za prijavu na natječaj je 28. srpnja a rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije do 10. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra te na njihovoj internet stranici. Na toj istoj stranici mogu se naći i sve potrebne informacije i obrasci.

Studentima se preporučuje da ne čekaju zadnji dan za slanje prijave već da prijavu pošalju čim prikupe potrebnu dokumentaciju kako bi u natječajnom roku mogli provjeriti je li prijava stigla.