RC Varaždin nagradio srednjoškolce i studente za izvrsne rezultate

vv | 20.5.2017. u 16:55h | Objavljeno u Društvo

Dvanaest studenata varaždinskih fakulteta i čak 34 učenika varaždinskih srednjih škola nagrađena su novčanim iznosima od 1.000, odnosno 500 kuna od strane RC Varaždin za izvrsne rezultate koji su postigli tijekom prošle godine.  

-Rotary klub Varaždin već dvanaestu godinu za redom provodi jedinstvenu akciju “Godišnja nagrada za izvrsnost” kojoj je cilj prepoznavanje i poticanje izvrsnosti, budući da dobro usmjerena izvrsnost može pokrenuti mnogobrojne pozitivne procese u društvu, ukazao je na prigodnoj svečanosti u varaždinskom HNK Borivoj Sabljak, predsjednik RC Varaždin.

rc vz nagrada izvrsnost 2017 00

Nagradu za izvrsnost primili su učenici Srednje škole Novi Marof Ela Sakač, Dominik,  Bešenić, I Dalibor Gredelj. Iz Graditeljsk, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin nagrađena je Tina Horvat, Druge gimnazije Varaaždin Tin Sanjković, a Prve gimnazije Varaždin Ilija Srpak Josip Kelava, Marin Kišić, Rea Novak, Barbara Mikašek, Anabela Ljubić, Matea Križanić, Fran Klarić, Bruno Golik i Matea Briševac.

Nagradu za izvrsnost primili su i učenici Glazbene škole u Varaždinu, i to Stjepan Bosilj, Mario Đura, Neven Boltek, Mihael Plantak, Nikola Kropek i Brigita Kitner. Iz Strojarske i prometne škole nagrađen je Leon Bosilj, a iz Srednje škole Ivanec Ivan Juren i Lucija Vusić. Nagradu za izvrsnost primili su i učenici Srednje škole Ludbreg Ivan Jovanović, Antonio Vlahović, Dean Copan i Vilim Stančin, kao i učenici Elektrostrojarska škola Varaždin Simona Svetec, Patrik Galina, Ivan Divjak, Patrik Hranj, Kristijan Dijanuš i Lana Par.

S Geotehničkog fakulteta nagrađeni su Igor Tošić, Lucija Baić I Ivana Melnjak, a Fakulteta organizacije i informatike Martina Tomičić Furjan, Goran Kos, Damira Keček, Milan Pavlović, Barbara Šlibar, Ivana Pomper,  Ines Belac, Martina Kušer i Josipa Cvrlja.

rc vz nagrada izvrsnost 2017 0

U sklopu dodjele nagrade za izvrsnost održana je panel rasprava o problematici prepoznavanja izvrsnosti i njezinoj ulozi u društvu koju je vodio Andrija Petrović ispred Fonda za nagrađivanje izvrsnosti Rotary kluba Varaždin.