Među 181 nastavnika koji će biti promovirani u viša nastavna zvanja i tri iz naše županije Foto: Agencija za odgoj i obrazovanje

Među 181 nastavnika koji će biti promovirani u viša nastavna zvanja i tri iz naše županije

IHR/Varaždinske vijesti | 9.2.2020. u 09:20h | Objavljeno u Društvo

Ukupno 181 odgojno-obrazovnih djelatnika bit će promovirano u zvanje savjetnika i mentora.

Nagrada je to najboljima u sustavu, onima koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

 Na popisu od 181 odgojno-obrazovnog djelatnika su tri iz Varaždinske županije: Dragica Miklošić, učiteljica razredne nastave iz OŠ Ludbreg bit će promovirana u zvanje učitelj savjetnik, Jadranka Jagenčić-Šušnjić, nastavnik povijest iz Srednje strukovne škola Varaždin bit će promovirana u zvanje profesor savjetnik, a iz te škole promovirana u zvanje profesor savjetnik bit će promovirana Dunja Ščapec, nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 14. veljače u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu, objavljeno je na Agenciji za odgoj i obrazovanje.