Potpisivanje stipendijskih ugovora Foto: Općina Kneginec

Potpisani ugovori za stipendiranje općine Kneginec

Općina Kneginec | 3.12.2016. u 12:19h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Općina Gornji Kneginec potpisala je sa studentima stipendijske ugovore koji su ostvarili pravo na studentsku stipendije. Na javni natječaj pristiglo je ukupno 18 zahtjeva.

Uvjete iz natječaja ispunilo je 17 kandidata, od toga je jedan kandidat odustao zbog dobivanja stipendije od druge institucije, te je sukladno tome dodijeljeno 16 stipendija, od toga 9 redovnih stipendija za nadarene studente, 4 stipendije s osnova braniteljskog statusa, te 3 redovne stipendije za studente slabijeg socijalnog statusa.

Načelnik općine Goran Kaniški pozdravio je okupljene stipendiste i naglasio kako se nada da će im stipendije olakšati studentske dane. Za studente koji studiraju izvan Varaždinske i Međimurske županije isplaćivati će se stipendija u mjesečnom iznosu od 600 kuna, a onima koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije stipendija iznosi 300 kuna.

Korisnici stipendija po potpisanim ugovorima su Marin Medved, Alen Okreša, Ivona Trtinjak, Isabel Matoković, Ivana Đurđek, Tanja Satončić, Sandra Bajec, Ines Tkalčec, Tena Šemiga, Marko Kanižić, Dean Pofuk, David Šestak, Helena Kukec, Karmen Petreković-Dvorščak, Sanja Minđek, te Ivan Sušec.