Plesom i talent showom ivanečki osmaši oprostili se od svoje osnovne škole Foto: Grad Ivanec

Plesom i talent showom ivanečki osmaši oprostili se od svoje osnovne škole

Varaždinske vijesti | 15.6.2019. u 14:46h | Objavljeno u Društvo

Ivanečki osmaši u petak su se, 14. lipnja, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, programom naslovljenim „Poletimo zajedno“ i pratećim talent showom oprostili od svog osnovnoškolskog obrazovanja, a time i od svojih učitelja, razrednika, ravnatelja i kolega.

Svaki razred izveo je plesnu točku koje su učenici marljivo uvježbavali mjesecima prije, kako bi se roditeljima, prijateljima i kolegama predstavili na najupečatljiviji način. Uz plesne točke, učenici su priredili i talent show, koji se sastojao od glume, plesa, prezentacije likovnih radova, svirao se klavir i harmonika, a predstavili su i svoje sportske te plesne vještine.

Natjecateljske točke osmislili su učenici u skupinama, a skupine su bile sastavljene od učenika iz različitih razreda. Najbolja talent točka birala se na originalan način – „pljeskometrom“, za čiji se rad pobrinuo profesor fizike Damir Švelec.

Iako je buran pljesak odzvanjao sportskom dvoranom za svaki umjetnički nastup, najboljom talent točkom je, prema rezultatima „pljeskometra“, proglašena izvedba „Damijanove plesne bravure“. Dvanaestero osmaša iz OŠ Ivanec i PŠ Salinovec nagrađeno je za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom svih osam godina obrazovanja.

- Želim vam svima čestitati i zahvaliti vama, vašim učiteljima i razrednicima koji su pomogli organizirati današnji program. Hvala vam i na tome što ste pokazali primjer prave sinergije izajedništva. Poručio bih vam da raširite svoja krila! Na svom životnom putu birajte dobro te budite dobri i uspješni! – poručio je osmašima ravnatelj prof. Damir Jagić.

U ime učenika osmih razreda, cijelom školskom kolektivu riječi zahvale uputila je učenica Hana Čavlek. Program je održan pod voditeljskom palicom prof. Ivane Matić.

os_ivanec_kraj_skolske_godine_1.jpeg

os_ivanec_kraj_skolske_godine_2.jpeg

os_ivanec_kraj_skolske_godine_3.jpeg

os_ivanec_kraj_skolske_godine_4.jpeg

Označeno u