Općina Sveti Ilija i ove godine studentima daje "božićnice" Foto: VV arhiva

Općina Sveti Ilija i ove godine studentima daje "božićnice"

I.D./Varaždinske vijesti | 15.12.2016. u 19:11h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Općina Sveti Ilija i ove godine nastavlja s tradicijom isplate božićnica redovnim studentima s područja općine. Novost je da će pravo na božićnicu ove godine ostvariti i izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od tri mjeseca.

Kako bi ostvarili pravo na božićnicu, studenti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija trebaju dostaviti popunjeni obrazac prijave, dostupan na internetskoj stranici Općine Sveti Ilija. Prijava se može dostaviti osobno ili poslati elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zaključno s 20. prosinca.

Isplata božićnice održat će se u prostorijama Općine 24. prosinca, a prilikom isplate studenti su obvezni priložiti indeks kao dokaz o redovnom upisu u akademsku godinu 2016./2017. te osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta. Izvanredni studenti dužni su uz navedeno priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti.