Natjecanje Presentation skill ipak će se održati: Umjesto na Sveučilištu Sjever - online Foto: Ilustracija/Pixabay

Natjecanje Presentation skill ipak će se održati: Umjesto na Sveučilištu Sjever - online

Varaždinske vijesti | 2.5.2020. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Studentsko natjecanje iz "presentation skillsa" na temu digitalni marketing, u organizaciji eSTUDENTa - tim Varaždin, ipak će se održati.

Presentation skill je natjecanje u izradi prezentacija i njihovu prezentiranju. Natjecanje se trebalo održati u ožujku na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, no zbog pandemije COVIDa-19 i mjera zaštite, kao i mjera zabrane kretanja, organizatori su bili primorani odgoditi datum natjecanja, te promijeniti način natjecanja.

Natjecanje će biti organizirano online, od 4. do 29. svibnja, a natjecateljima će biti omogućene online soft skills radionice (od 4. do 8. svibnja) koje nose dodatne bodove. Posljednji dan za predaju "casea" zajedno s videom je 15. svibnja, a 29. svibnja svi će natjecatelji dobiti povratnu informaciju stručnog žirija za svoj rad, a tog će dana biti i proglašenje pobjednika.

- Svi su se veselili prvom natjecanju u Presentation skillsu uživo, ali ipak ga u ovom obliku ove godine nećemo dočekati. Znamo da je tehnologija i digitalizacija budućnost pa sada možete saznati iz prve ruke kakva vas budućnost očekuje na polju online predavanja i prezentacija. Svim natjecateljima želimo puno uspjeha na natjecanju - poručili su organizatori.

Sve dodatne informacije možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama, kao i internetskoj stranici eSTUDENTa.