Na FOI-ju otvoreno studentsko natjecanje FOI CORE 2017 Foto: FOI

Na FOI-ju otvoreno studentsko natjecanje FOI CORE 2017

Varaždinske vijesti | 29.3.2017. u 16:04h | Objavljeno u Društvo

Na Fakultetu organizacije i informatike u utorak 28. ožujka otvoreno je studentsko natjecanje FOI CORE 2017. FOI CORE je case study natjecanje koje organiziraju studenti, a na Fakultetu organizacije i informatike održava se već desetu godinu.

Organizatori FOI CORE natjecanja članovi su studentske organizacije AIESEC, a ovogodišnji organizacijski tim čine Katarina Raguž (studentica 3. godine PDS smjera Poslovni sustavi), Lucija Matulić (studentica 3. godine PDS smjera Poslovni sustavi) te Deana Kovač (studentica 1. godine DS na Ekonomici poduzetništva).

Cilj natjecanja je da se studenti, rješavajući zadani poslovni zadatak, povežu s poslodavcima, pokažu svoje znanje i ideje, postanu potencijalni suradnici/zaposlenici predstavnika poslovnih zadataka te na kraju osvoje vrijedne nagrade.

Događaj je svečano započeo uvodnim govorima dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka, potpredsjednika za poslovni razvoj AIESEC-a Hrvatske Luke Klarića te voditeljice projekta Katarine Raguž. Nakon uvodnih govora, slijedile su prezentacije poslovnih slučajeva poduzeća sudionika na ovom natjecanju i to redom: Viktor Lazar (ecx.io), Emir Džanić i Ines Lukač (Podravka) te Tomislav Fotak (NTH Mobile).

Otvorenju natjecanja prisustvovalo je više od 170 studenata što ukazuje na izniman interes za ovakvim tipom studentskih natjecanja. Prijaviti se mogu svi redovni i izvanredni studenti preddiplomskih i diplomskih studija neovisno o fakultetu na kojem su upisani. Prijave traju do 2. travnja. Timovi se mogu sastojati od jednog do najviše tri člana.

Sveukupni fond nagrada ove godine iznosi 15.000 kuna, odnosno 5.000 kuna po case-u i dijeli se na prva tri mjesta. Osim novčane nagrade, sudionike očekuju i brojne druge vrijedne nagrade sponzora natjecanja.

Označeno u