Malo u školu, malo doma: i Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola od četvrtka online Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Malo u školu, malo doma: i Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola od četvrtka online

VV | 17.11.2020. u 20:24h | Objavljeno u Društvo

- Zbog povećanog broja razreda u samoizolaciji te učenika i nastavnika pozitivnih na virus Covid-19, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola od 19. do 27. studenog prelazi na nastavu po Modelu-C ili nastavu na daljinu, objavljeno je na internet stranicama škole.

Za vrijeme online nastave škola će raditi u jutarnjoj smjeni po novom rasporedu.

- Sve informacije učenici će dobiti od razrednika. Kako bismo stabilizirali situaciju, molimo vas da se tijekom online nastave ponašate odgovorno i da krenemo u školu redovno bez zaraženih ili učenika u samoizolaciji - objavljeno je na stranicama škole.

Ovaj tjedan na online nastavu ponovno je prešla i Prva gimnazija Varaždin, i to nakon što su učenici i djelatnici, nakon dvotjedne nastave na daljinu, tjedan dana išli u školu.

- Nažalost, nakon samo tjedan dana nastave u školi situacija se toliko pogoršala da u dogovoru s epidemiološkom službom i školskom medicinom, te osnivačem donosimo odluku o ponovnom prelasku na online nastavu do 27. studenog. Plan je da redovna nastava počne 30. studenog. Kako bismo stabilizirali situaciju, molimo vas da se tijekom online nastave ponašate odgovorno i da krenemo u školu redovno, ali ovoga puta s malim brojem učenika u samoizolaciji ili zaraženih učenika ili djelatnika. Vjerujemo da s oprezom u svakodnevnom životu svih nas možemo smanjiti te brojke i vratiti se sigurno u školu. Čuvajte se! - objavljeno je na internet stranicama Prve gimnazije Varaždin.

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, a prema uputama školske liječnice, i učenici viših razreda VI. OŠ Varaždin ovog tjedna imaju nastavu na daljinu, dok niži razredi idu redovno na nastavu u školu.