Ludbreg: Raspisan natječaj za dodjelu studentskih i učeničkih stipendija Foto: VV arhiva / ilustracija

Ludbreg: Raspisan natječaj za dodjelu studentskih i učeničkih stipendija

Varaždinske vijesti | 21.11.2018. u 09:26h | Objavljeno u Društvo

Grad Ludbreg objavio je Natječaj za dodjelu studentskih i učeničkih stipendija Grada Ludbrega za 2018./2019.god. za studente koji studiraju za deficitarna zanimanja i za studente slabijeg socijalno-ekonomskog statusa te za učenike upisane u srednju školu.

Iz Grada Ludbrega napominju da će se broj stipendija koje će se dodijeliti temeljem ovog natječaja utvrditi Odlukom o dodjeli stipendija, a u skladu s proračunskim mogućnostima.

Mjesečni iznos stipendije po studentu iznosi 500,00 kn za studente koji studiraju na području Varaždinske županije, Međimurske županije i Koprivničko-križevačke županije, odnosno 700,00 kn za studente koji studiraju izvan tih područja te 250,00 kn za učenike srednje škole.

Stipendije temeljem ovog natječaja dodjeljuju se za razdoblje od 1. rujna 2018. godine do 30. lipnja 2019. godine, a stipendisti mogu nastaviti s korištenjem stipendija do kraja redovnog studija, odnosno školovanja, sukladno Odluci o stipendijama Grada Ludbrega.

Detalji natječaja i prijavnica dostupni su na službenoj internetskoj stranici Grada Ludbrega, a prijavnice treba dostaviti do 5. prosinca 2018. godine preporučenom poštom ili osobno, na adresu: Grad Ludbreg, Trg Svetog Trojstva 14, 42230 Ludbreg, s naznakom “Za natječaj za dodjelu stipendija”.

Označeno u