FOTO Čaroban prosinac u Osnovnoj školi Beletinec

Varaždinske vijesti | 21.12.2018. u 19:03h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Mjesec prosinac je u maloj, ali lijepoj Osnovnoj školi Beletinec, bio ispunjen mnoštvom praktičnih aktivnosti učenika od prvih do osmih razreda.

Uz puno školskih obaveza, nastavu i učenje, nije ih zaobišao ni blagdanski duh, kao ni osjećaj za druge. U čarobnom mjesecu prosincu je više nego prije do izražaja došla izvrsna suradnja OŠ Beletinec i Općine Sveti Ilija, kao i ravnateljice Nataše Fadiga, njenih učitelja i načelnika Marina Bosilja.

DSCN6147.jpg

Na samom početku Adventa, zajedničkim snagama napravili su veliki adventski vijenac oko novootvorene fontane, ukrasili ga lampicama i božićnim ukrasima, kao i božićno drvce na samom trgu. Učenici predmetne nastave su bili veoma ponosni na svoj doprinos jer su s malo materijala i puno truda i ljubavi lijepo ukrasili općinski trg koji sada odiše božićnim duhom.

Učenici razredne nastave odlučili su uljepšati božićne blagdane najmlađim prijateljima iz općine. Izradili su božićne ukrase od gipsa i od gline koji mogu poslužiti za ukras kao magnetići ili ukras za božićno drvce.

Slika_1.jpg

Nakon prisustvovanja lutkarskom igrokazu Novogodišnji šušur, sami učenici su te ukrase dijelili najmlađima i tako ih veoma razveselili. Učenici iz produženog boravka bacili su se na izradu adventskih vjenčića, a jednog su poklonili i načelniku Općine, prilikom posjete predstavnika Općine školi.

- Zahvaljujući malim ručicama vrijednih i nesebičnih učenika, škola i njihova srca odišu božićnim duhom! - poručili su iz škole.

slika_3.jpg

slika_2.jpg

Označeno u