Akademija za roditelje - "Mama, tata, život nije Hakuna Matata"

| 14.12.2018. u 20:58h | Objavljeno u Društvo

U prostorijama Društva psihologa Varaždin u subotu, 15. prosinca, održat će se treća radionica iz ciklusa stručnih predavanja i radionica namijenjenih roditeljima djece predškolskog uzrasta.

Radionice pod nazivom Akademija za roditelje pokrenule su psihologinje Tea Bukvić i Monika Melnjak jer su radeći na Odjelu pedijatrije varaždinske Opće bolnice shvatile da u Varaždinu postoji potreba za takvom vrstom edukacije roditelja.

Nakon prve serije predavanja, jesenas su pokrenule novi ciklus radionica Akademije za roditelje A+, ovoga puta usmjeren na roditelje djece predškolskog uzrasta. Treća radionica novog ciklusa predavanja pod nazivom "Mama, tata, život nije Hakuna Matata" bavi se postavljanjem granica, a to je upravo ono s čime roditelji danas imaju najviše poteškoća, ističu psihologinje koje su članice Društva psihologa Varaždin.

Radionice se održavaju u prostorijama Društva na adresi Graberje 33 (bivši centar Tomislav Špoljar). Više informacija o prijavi za radionice možete pronaći na Facebook profilu Akademije za roditelje.