Cold Snap u Vintage Industrial Baru Foto: Julien Duval Photography/Facebook/Good Vibrations

VIDEO: Cold Snap u zagrebačkom Vintageu promovirao novi singl Monster

| 8.10.2015. u 14:40h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Cold Snap je u četvrtak s Throattwisterom i Apexom nastupio na prvom od dva Good Vibrationsa, glazbenog događaja kojim se u zagrebačkom Vintage Industrial Baru slavi treći rođendan tog programa. Cold Snap je ujedno promovirao novi singl "Monster" prije nastupa. Riječ je o pjesmi koja kritički progovara o problemu pedofilije, naročito među svećenicima.

Ponosim se tim videom više nego bilo kojim drugim, ponosim se cijelom ekipom koja je sudjelovala u snimanju i stvaranju videa i nadam se da će ovaj video spasiti barem jedno dijete... – napisao je Jan Kerekeš i zahvalio svima koji su im, kako kaže, pomogli da progovore o teškoj temi koja svakodnevno uništava živote diljem svijeta.  

A kako je bilo na koncertu, najbolje govore riječi samih kreatora programa Good Vibrations.

Brutalna rasturačina! Hvala bendovima i svima koji su nam uljepšali proslavu 3. rođendana. Ne zaboravite lajkati Good Vibrations za informacije o novim koncertima. Vidimo se iduću srijedu kad ćemo nastaviti rođendansku feštu besplatnim izdanjem o kojem ćete više informacija dobiti uskoro – poručuju na FB-u iz Good Vibrationsa.

Video sadržaj