Župan Čačić obišao radove na uređenju Zelendvorske ulice u Sračincu

Varaždinske vijesti | 13.5.2021. u 19:21h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U društvu vijećnice u Općinskom vijeću Općine Sračinec Valerije Paljak i ravnatelja ŽUC-a Tomislava Osonjačkog župan Varaždinske županije Radimir Čačić obišao je radove koji se izvode na području Općine Sračinec, točnije u Zelendvorskoj ulici koja vodi od Sračinca prema Petrijancu, a vrijednost dvogodišnjeg projekta je dva i pola milijuna kuna.

Župan je tom prilikom istaknuo kako ŽUC ima skroman proračun, no usprkos tome ceste se redovito održavaju, a ulazi se i u nove investicije.

- Županijska uprava za ceste upravlja s gotovo tisuću kilometara cesta i one se sve redovito održavaju, popravljaju i uređuju. Tako je i ova cesta u Općini Sračinec došla na red. Radovi idu prema planu, usmjereni smo na puno manjih i srednjih projekata i cilj nam je da svi dijelovi županije budu jednako zastupljeni te da standard kvalitete odvijanja prometa bude približno isti – rekao je župan.

Vijećnica u Općinskom vijeću Općine Sračinec Valerija Paljak zahvalila se županu na podršci i razumijevanju te je naglasila važnost potpore županijske vlasti u realizaciji općinskih projekata.

Označeno u
Galerija slika