Zbog velikog interesa, Grad Ivanec djecu časti s četiri besplatne kino projekcije

V.V. | 4.12.2017. u 16:14h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Zbog velikog interesa za posjet besplatnim projekcijama crtića koje će se u srijedu, 6. prosinca, u povodu Nikolinja održati u Kinu Ivanec, Grad Ivanec obavještava roditelje i djecu da će besplatne predstave moći pogledati i u četvrtak, 7. prosinca, u istim terminima kao i dan prije, dakle, u 16.30 i u 18.30 sati.

Ulaznice za crtić „Štrumpfovi: Skriveno selo“ za projekcije u četvrtak, 7. prosinca, moći će se preuzeti u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. prosinca na blagajni Kina Ivanec od 16 do 20 sati.

S obzirom na to da su karte za projekcije u srijedu „planule“ već u petak u roku od 45 minuta, pri čemu je bilo nezadovoljnih i revoltiranih roditelja koji nisu uspjeli dobiti karte za svoje dijete, Grad Ivanec odlučio je organizirati dvije dodatne predstave.

Crtić traje sat i pol, a između dviju predstava (od 18 do 18.30 sati) dječici će ispred Kinodvorane i u srijedu i u četvrtak u posjet doći sv. Nikola te ih počastiti bombonima. Druženje i fotografiranje sa sv. Nikolom trajat će do 18.30, odnosno do početka druge predstave.