Završen ciklus asfaltiranja cesta na području Grada Novog Marofa vrijedan 2,8 milijuna kuna Foto: Grad Novi Marof

Završen ciklus asfaltiranja cesta na području Grada Novog Marofa vrijedan 2,8 milijuna kuna

MGA/VV | 1.5.2020. u 17:31h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Iako je situacija zbog pandemije koronavirusa uvelike drukčija od uobičajene, na području Grada Novog Marofa nema zastoja u uređenju komunalne infrastrukture. U ovoj godini završen je investicijski ciklus asfaltiranja cesta vrijedan 2,8 milijuna kuna.

– Vrijednost investicije od 2,8 milijuna kuna je značajna cifra koja nam je omogućila puno lokacija i dionica koje smo uredili. Ove godine smo završili taj projekt asfaltiranja, no to ne znači da je s radovima gotovo. To je zapravo prošlogodišnji ugovor koji se rastegnuo i na ovu godinu, ali sad smo ga završili i krećemo s pripremanjem i asfaltiranjem novih cesta – pojasnio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Gradonačelnik je naglasio da je u ovogodišnjem paketu asfaltiranja milijun i pol kuna utrošeno na održavanje, a ostatak na proširenje cesta ili na nove ceste.

– Sada, u ovogodišnjem novom ugovoru nastavljamo s pojačanim održavanjem nerazvrstanih cesta na području Novog Marofa. Sve one ceste koje smo dogovorili s našim sugrađanima, a negdje su i oni participirali, to ćemo odraditi u novom ugovoru – najavio je Jenkač istaknuvši da uređenje komunalne infrastrukture nikad ne završava te da se radovi nastavljaju i ove godine.

ceste_marof_3_30-04-2020.JPG