Završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi Foto: Grad Lepoglava

Završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi

Varaždinske vijesti | 4.1.2024. u 17:10h | Objavljeno u Našim krajem

Prednovogodišnjim druženjem u gradskom parku, u Lepoglavi je u 29. prosinca završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi.

Program je završen večernjim druženjem uz nastup LaBoheme banda. Uz dobru glazbu, okupljeni građani uživali su i u kuhanom vinu, čaju i vrućoj čokoladi. Za okrjepu se pobrinulo Lovačko društvo "Srnjak" koje je pripremilo i besplatno dijelilo srneći gulaš. Djeca su uživala i u vožnji vlakićem.

Program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi počeo je 1. prosinca. Od tog je dana u Gradu Lepoglavi održano niz kulturnih, glazbenih, društvenih, sportskih i zabavnih događanja. Djecu je razveselio dječji dio programa i darovi koja je za njih pripremio Grad Lepoglava.

Uz zabavnu, ljubitelji glazbe uživali su u koncertu klasične glazbe te na tradicionalnom Božićnom koncertu na kojem su se publici predstavile "domaće glazbene snage". Održano je nekoliko izložaba, a otvoren je i novi galerijski prostor. Otkrivena je spomen-ploča znamenitom Lepoglavčanu Marijanu Zuberu te je održana završna priredba akcije "Cvijet za ljepši grad". U sportskom dijelu programa odigran je stolnoteniski turnir.

Tijekom trajanja program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi posebnim je sjajem zasjao blagdanski okićen gradski park u Lepoglavi.

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_1.jpg

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_2.jpg

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_3.jpg

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_4.jpg

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_5.jpg

lepoglava_program_dan_grada_advent_03012024_6.jpg