Zainteresirani za POS stanove u Gornjem Knegincu mogu se javiti na natječaj do 7. listopada

MGA/Varaždinske vijesti | 27.8.2019. u 12:02h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Gornji Kneginec na svojim internetskim stranicama objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) - dopunu liste.

Općinsko vijeće Općine Gornji Kneginec donijelo je odluku o uključivanju Općine Gornji Kneginec u Program izgradnje stanova po Programu POS-a. Zakonom o društveno poticanoj stanogradnji uređuje se sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima, radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unapređivanje graditeljstva.

Izgradnja zgrade sa stanovima po Programu POS planirana je na lokaciji u središnjem dijelu naselja Gornji Kneginec, u neposrednoj blizini Osnovne škole Gornji Kneginec i Dječjeg vrtića Bubamara.

Cjelokupni tekst Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticane stanogradnje - dopuna liste objavljen je na internetskoj stranici www.kneginec.hr. Općina poziva sve zainteresirane da podnesu zahtjev za kupnju stana iz Programa POS-a zaključno do 7. listopada 2019. godine.

Detaljnije informacije o Programu poticane stanogradnje (POS) mogu se pronaći na web stranici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama www.apn.hr

Označeno u