Za sufinanciranje bilježnica i školskog pribora učenika škola u Trnovcu i Šemovcu 200 kuna Foto: Ilustracija/Općina Trnovec Bartolovečki

Za sufinanciranje bilježnica i školskog pribora učenika škola u Trnovcu i Šemovcu 200 kuna

VV | 26.8.2020. u 13:13h | Objavljeno u Našim krajem

Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki donijelo je odluku o sufinanciranju nabave bilježnica i školskog pribora polaznicima Osnovne škole Trnovec i Osnovne škole Šemovec.

Tako će učenicima od 1. do 8. razreda nabava bilježnica i školskog pribora biti sufinancirana u iznosu od 200 kuna. Pribor i bilježnice mogu se odabrati u poslovnici Narodnih novina u Pavlinskoj ulici 3 u Varaždinu, gdje su škole dostavile popis učenika.
Načelnika Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec ističe da i ovaj put pokazuju da brinu o najmlađima.

– Ulaganje u najmlađe stanovnike općine, ulaganje je u budućnost. Bez obzira radi li se o jednokratnoj pomoći za novorođene, sufinanciranju dječjeg vrtića, financijskoj pomoći roditeljima školaraca, kao što je ova, ili pak za školske programe, kao i o stipendiranju studenata. U općinskom proračunu planiramo sredstva kako bismo roditeljima olakšali školovanje njihove djece. Ovoga puta radi se o pomoći u nabavci bilježnica i školskog pribora i pozivam roditelje da iskoriste iznos sufinanciranja – poziva načelnik Šamec.