Za Dan općine Cestica za feštu će biti zadužen - Jole

Varaždinske vijesti | 31.8.2018. u 14:53h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Povodom blagdana Uzvišenja svetog Križa, 14. rujna, obilježava se Dan općine Cestica te su organizatori i ove godine pripremili bogati program.

Središnji dio proslave bit će u petak, 14. rujna, i započet će svetom misom u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu. U popodnevnim satima s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća s kulturno-umjetničkim programom. Tom prilikom bit će blagoslovljen i otvoren dograđeni dio dječjeg vrtića, a pripremljen je i domjenak za sve prisutne uz zabavni program tamburaškog sastava „Lajk“.

Nakon sjednice proslava se nastavlja u velikom šatoru na školskom nogometnom igralištu gdje u večernjim satima pa sve do kasno u noć veliku feštu priprema popularni Jole.

Načelnik Mirko Korotaj poziva sve mještane Općine Cestica, ali i susjednih krajeva da slobodno dođu na sve programe koji su pripremljeni povodom Dana općine i da se ugodno provedu u njihovom kraju.

Program obilježavanja Dana općine Cestica:

SRIJEDA, 12. rujna

15 sati - Sportske igre Udruge umirovljenika u Gornjem Vratnu

PETAK, 14. rujna

11 sati - sveta Misa u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Radovcu
16 sati - svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Cestica u sportskoj dvorani i otvorenje dograđenog dijela zgrade dječjeg vrtića

21 sat - koncert Jole

Označeno u