Volontereke i zaposlenice Udruge udomitelja "Nada" razveselile starije i nemoćne Foto: Udruga udomitelja "Nada" Ivanec

Volontereke i zaposlenice Udruge udomitelja "Nada" razveselile starije i nemoćne

V.M./Varaždinske vijesti | 24.12.2016. u 15:42h | Objavljeno u Našim krajem

Volonterke i zaposlenice Udruge udomitelja „Nada“ Ivanec obradovale su ovih dana starije i nemoćne osobe s područja grada Ivanca i okolice koje su posjetile u njihovim domovima te u Caritasovom domu u Ivancu.

Darivale su ih domaćim pecivima, kolačima, slatkišima te božićnim dekoracijama koje će krasiti njihove domove. No ono što je neprocjenjivo vrijedno je vrijeme koje su im posvetile, spremnost da slušaju njihove teškoće, ali i radosti, topli zagrljaj i osmijeh koji je na njihova lica izmamio suze radosnice.

- Jedan posjet ispunio je naša srca radošću i toplinom, pokazao nam kako sitnice boje život i kako prave istinske vrijednosti nisu materijale, nego je to ljubav i zajedništvo. U ovoj prekrasnoj akciji sudjelovale su Izabel i Marijana Šestak, Stella Mateša, Ivana Ivanek, Katarina Maček Stjepanović, Sunčica Putar Matuza i Mladenka Ravenski. Svima starijim, nemoćnim i bolesnim osobama želimo blagoslovljen Božić i sretnu novu 2017. godinu. Znate li i jednu osobu koja je na Božić sama, posjetite je. Darujte joj malo svog vremena i ljubavi jer ono što ćete dobiti je neprocjenjivo - poručili su iz Udrige udomitelja "Nada".

udruga_nada1.jpg

udruga_nada3.jpg

udruga_nada2.jpg