Vlasnik Ducati grupe najavio zapošljavanje 80 novih radnika u sljedećih par godina

| 25.8.2017. u 20:18h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Danas se predsjednik Županijske komore Varaždin Dragutin Gložinić sastao s predstavnicima Ducati grupe. Sastanku je nazočio Guidalberto Guidi, vlasnik grupe Ducati i Dražen Crnković, direktor tvrtke Ducati Komponenti iz Ludbrega. Uz njih, sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić.

Guidi je tom prilikom pohvalio Ducati Komponente iz Ludbrega čiji se profit svake godine povećava za 10-15 posto, navodeći kako Ducati grupa svake godine u ludbrešku tvrku ulaže 5 milijuna eura.

- Ducati Komponente trenutno ima zaposlena 122 radnika, no u sljedećih će nekoliko godina zasigurno imati zaposleno njih 200 - rekao je Guidalberto Guidi, ujedno se osvrnuvši i na svoj posjet Špancirfestu, navodeći kako smatra da je njegova uloga kao vlasnika Ducati grupe, da podržava neke manifestacije u zemljama u kojima se nalaze njegove tvrtke.

Dragutin Gložinić je ovom prilikom podržao rad Ducati grupe u Ludbregu.
- Veseli nas što Ducati grupa ulaže u visoke tehnologije i što u tom području posao nalaze, prije svega, visoko obrazovani ljudi - rekao je Gložinić, navodeći kako je to put kojim Varaždinska županija i Hrvatska moraju ići.

Gložinić je ujedno pohvalio i visok postotak izvoza Ducati Komponenata, točnije 98 posto.

Označeno u