Vinički vatrogasci dobili autocisternu u vlasništvo, pa uputili zahvalu svima koji su im u tome pomogli Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Vinički vatrogasci dobili autocisternu u vlasništvo, pa uputili zahvalu svima koji su im u tome pomogli

VV | 15.10.2019. u 12:02h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon primilka službene obavjesti da je Vlada RH na sjednici 3. listopada donijela Odluku o prijenosu vlasništva višenamjenske autocisterne ZG 2236 DL za prijevoz vode (godina proizvodnje 2007.) iz strateških robnih zaliha bez naknade u vlasništvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vinica, Ivica Lazar, predsjednik DVDa- Vinica i tajnik društva Miroslav Kelemenić uputili su javnu zahvalu koju u nastavku prenosimo u cijelosti.

"Posebnu zahvalu na naporima za dobivanje autocisteme u vlasništvo DVD Vinica upućujemo načelniku Općine Vinica Marijanu Kostanjevcu, ministru gospodarstva, poduzetništva i obrta Darku Horvatu, ravnatelju robnih zaliha gospodinu Damiru Juzbašiću. te Vladi Republike Hrvatske na čelu s predsjednikom Vlade gospodinom Andrcjom Plenkovićem. Posebno nas veseli da je darovana cisterna nakon više od 10 godina i raznih ."dislokacija" došla u trajno vlasništvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vinica. pa posebnu zahvalu upućujemo i saborskom zastupniku Anđelku Siričaku, koji je kao izaslanik predsjednika Sabora 1. lipnja ove godine na svečanoj sjednici prilikom obilježavanja obljetnice 130 godina DVD Vinica najavio konačno rješavanje problema sa cisternom i skoro potpisivanje ugovora o darivanju cisterne Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vinica u trajno vlasništvo."