Vesela vijest za cestičke umirovljenike, uskoro isplata božićnice Foto: VV arhiva / ilustracija

Vesela vijest za cestičke umirovljenike, uskoro isplata božićnice

Varaždinske vijesti | 20.11.2022. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Umirovljenicima s područja općine Cestica, čija mjesečna mirovina iznosi manje od 2.700 kuna, Općina Cestica isplatit će prigodnu novčanu pomoć povodom božićnih blagdana.

Isplata će biti u prostorijama Općine Cestica od 5. do 7. prosinca (od ponedjeljka do srijede), u vremenu od 11 do 14 sati i to sljedećim redoslijedom:
- ponedjeljak (05.12.) - Gornje Vratno, Cestica, Radovec, Križovljan Radovečki
- utorak (06.12.) - Babinec, Falinić breg, Kolarovec, Brezje D., Virje K., Otok Virje, Vratno Otok i Radovec Polje
- srijeda (07.12.) - Veliki i Mali Lovrečan, Dubrava K., Jarki, Selci K., M. Gradišće, Križanče, Natkrižovljan.

Uvjet za isplatu prigodne novčane pomoći je da je mirovina umirovljenika manja od 2.700 kuna (ako osoba ima više mirovina te njihov zbroj ne prelazi 2.700 kn također ostvaruju pravo na pomoć, uz predočenje svih odrezaka).

Kako napominju iz Općine Cestica, prilikom isplate obavezno je predočiti: osobnu iskaznicu i posljednji odrezak mirovine (odnosno mirovina, u slučaju da osoba prima više mirovina).

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci