Vatrogascima Zbelave novo vozilo kupljeno novcem iz varaždinskog gradskog proračuna

vv / grad varaždin | 22.4.2018. u 09:28h | Objavljeno u Našim krajem

Vatrogascima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zbelava u subotu je predano na korištenje novo kombi vozilo. Riječ je o vozilu marke Peugeot za prijevoz vatrogasaca, vrijedno je 237 tisuća kuna, a kupljeno sredstvima iz varaždinskog gradskog proračuna, prema planu Gradske vatrogasne zajednice Varaždin.

Na prigodnoj svečanosti u dvorištu vatrogasnog doma u Zbelavi, pred postrojenim svim generacijama vatrogasaca tog varaždinskog prigradskog naselja, ključeve novog vozila zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar predao je Domagoju Borovcu, zapovjedniku DVD Zbelava. 

Zahvalio je vatrogascima Zbelave na njihovim dosadašnjim aktivnostima  i čestitao na trudu koji ulažu u rad svojeg vatrogasnog društva ali i cijele zajednice u kojoj društvo djeluje.

dvd zbelava 2A

Članovima DVD-a Zbelava na početku svečanosti obratio se Ivica Labaš, zapovjednik Gradske vatrogasne zajednice Varaždin. Uz zahvalu Gradu Varaždinu, koji izdvaja sredstva za funkcioniranje vatrogastva, naglasio je na potrebu daljnjeg planiranja i obnavljanja cjelokupnog voznog parka te opreme svih varaždinskih vatrogasaca, dobrovoljnih vatrogasnih društava i javne vatrogasne postrojbe. 

Novo vozilo vatrogasaca Zbelave  blagoslovio je  dr. Karlo Koračević, župnik župe Uskrsnuća Isusova.

Označeno u