Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virje Križovljansko održali 86. sjednicu Skupštine

Varaždinske vijesti | 17.2.2024. u 11:33h | Objavljeno u Našim krajem

Priznanje za četiri desetljeća u vatrogasnom društvu primio Ivan Martan, a pristupnice su potpisali Meri Majhen, Ivan Bobek, Filip Friščić i Adam Pšag.

Održana je redovita izvještajna sjednica Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virje Križovljansko. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne sudionici sastanka minutom šutnje odali su počast preminulim vatrogascima, a nakon toga riječi pozdrava članovima DVD-a i gostima uputio je Danijel Sambolec, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Jednoglasno je prihvaćen predloženi dnevni red, a i radna tijela za vođenje sjednice. Sjednici skupštine bilo je prisutno 25 od 38 članova, a potom su podnesena izvješća o radu DVD-a Virje Križovljansko 2023. godine, kao i financijsko i izvješće Nadzornog odbora. Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu.

Po završetku radnog dijela 86. sjednice Skupštine DVD-a Virje Križovljansko uručena su vatrogasna priznanja, diplome i spomenice dugogodišnjim članovima društva, a iste su dobitnicima uručili Milenko Biškup, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Cestica i Darko Majhen, predsjednik Općinske vatrogasne zajednice i potpredsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije.

Za 10 godina članstva u redovima DVD-a priznanja su primili: Kristina Daljavec, Dominik Mičović, Alex Košutar i Bruno Žunec. Za tri desetljeća u vatrogasnom društvu priznanje je dobio Leon Belčić, a za 40 godina Ivan Martan.

Nakon uručivanja priznanja dugogodišnjim članovima u svečanom ozračju pristupnice su potpisali najmlađi članovi, a to su Meri Majhen, Ivan Bobek, Filip Friščić i Adam Pšag.

U ime Vatrogasne zajednice Općine Cestica čestitke rukovodstvu DVD-a Virje Križovljansko na uspješnom radu uputio je Darko Majhen, predsjednik VZO Cestica, a potom je zahvalu vatrogascima na rukovodstvu požrtvovnom radu uputio i Mirko Korotaj, načelnik Općine Cestica.