Varaždinski 3. mjesni odbor: Pet mjeseci čekamo na sanaciju šahta u Ulici S. Vukovića Foto: Reformisti Varaždin

Varaždinski 3. mjesni odbor: Pet mjeseci čekamo na sanaciju šahta u Ulici S. Vukovića

Varaždinske vijesti | 29.1.2019. u 18:09h | Objavljeno u Našim krajem

Varaždinska Gradska organizacija Narodne stranke - Reformisti priopćenjem je danas ukazala na problem oštećenog šahta u Ulici Stjepana Vukovića.

- U rujnu prošle godine predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak ispred Vijeća uputio je Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina zahtjev za sanaciju oštećenog i opasnog šahta na sredini prometnice u samom zavoju u Ulici Stjepana Vukovića kod stambenih zgrada - pojasnili su u priopćenju.

- Nakon pet mjeseci, ne samo da šaht nije saniran, već je usred zavoja u samoj sredini prometnice postavljen i prometni znak koji onemogućava normalnu vidljivost i prohodnost automobila te predstavlja još veću opasnost od izazivanja prometnih nesreća. Ovakvo postavljanje prometnog znaka nasred prometnice predstavlja još veću opasnost, a s obzirom na zimsko vrijeme i skliske ceste, ugrožavaju se i pješaci i biciklisti jer se problem nalazi pokraj stambenih zgrada. Od gradskih službi tražimo promptno reagiranje i sanaciju ovog problema – rekao je predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak.