VARAŽDINSKE TOPLICE Udruga Svibovečki zvon održala tradicionalnu izložbu ručnih radova

VV | 14.3.2024. u 16:21h | Objavljeno u Našim krajem

Toplička Udruga Svibovečki zvon protekle je nedjelje u društvenom domu u Svibovcu održala tradicionalnu preduskrsnu izložbu ručnih radova, koje izrađuje njihova članica Marica Zorman. Kako je istaknula predsjednica Udruge, Verica Pantaler, izlažu se vezeni i našiveni stolnjaci različitih veličina, tabletići, pokrivala za uskrsne košarice, platnene torbice i slično.

- Ove godine smo izložbu nadopunili i izložbom domaćih kolača svakakvih vrsta. Izložba je bila veoma dobro posjećena, i od domaćih gostiju, a i od drugih udruga prijatelja - Udruga žena iz Kelemena i Vidovca - rekla je Pantaler te zahvalila svim dragim gostima na posjeti i ugodnom druženju.

Izložbu je posjetila i počasna članica Udruge Svibovečki zvon, Bernarda Cecelja koja od osnivanja udruge prati i podržava njihov rad, te gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice, Dragica Ratković, koja je pohvalila rad Udruge.

- Udruga žena Svibovečki zvon postoji već više od 10 godina i zbilja su jedna od najaktivnijih gradskih udruga. Uključuju se u sve gradske manifestacije i same organiziraju brojna događanja. Njegujemo dugogodišnju ugodnu suradnju. Grad, kao i uvijek, podržava rad svih udruga sa područja grada, pa tako i rad Udruge Svibovečki zvon, i tako ćemo nastaviti i dalje - poručila je gradonačelnica Ratković.