Varaždinske Toplice potpisale ugovore o stipendijima sa 69 studenata Foto: Varaždinske Toplice

Varaždinske Toplice potpisale ugovore o stipendijima sa 69 studenata

V.V. | 18.12.2018. u 10:50h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Varaždinske Toplice nastavljaju s praksom stipendiranja svih studenata s područja Grada. Nakon što je Povjerenstvo za dodjelu stipendija utvrdilo i objavilo listu kandidata, sa stipendistima u akademskoj godini 2018./2019. ugovori su potpisani na prigodnoj svečanosti u subotu 15. prosinca u prostoru Kino dvoraneLjubelj“ u Varaždinskim Toplicama.

– Izuzetno smo ponosni na veliki broj stipendista kojih je čak 50 posto više nego u prošloj akademskoj godini – zadovoljno je poručila gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, koja je stipendiste dočekala sa svojim zamjenikom Ivicom Čičkom.

Ugovori su potpisani sa 69 stipendista koji će primati mjesečni iznos stipendije u visini od 500 kuna.

– Gradu i ovoj gradskoj vlasti su mladi i njihovo obrazovanje visoko na listi prioriteta. Potpisivanje stipendijskih ugovora samo je jedna u nizu mjera kojima podižemo razinu kvalitete života u Varaždinskim Toplicama. Mladima želimo pomoći da ostvare svoje potencijale na visokim učilištima, sa željom da po završetku školovanja ostanu živjeti u svojem gradu. Varaždinske Toplice predstavljaju zelenu oazu mira uz uređenu infrastrukturu, školu i dječji vrtić što naš Grad čini idealnim mjestom za život mladih obitelji – istaknula je Ratković prilikom potpisivanja ugovora.