Varaždinci, kakav proračun želite u 2017. godini? Foto: VV arhiva/ilustracija

Varaždinci, kakav proračun želite u 2017. godini?

I.D./Varaždinske vijesti | 10.12.2016. u 07:00h | Objavljeno u Našim krajem

U razdoblju od 9. do 19. prosinca provodi se savjetovanje s javnošću povodom donošenja Proračuna grada Varaždina za 2017. godinu i projekcija za 2018. i 2019. godinu.

Kako ističu iz gradske uprave, cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom proračuna Grada Varaždina za 2017. godinu i projekcijama za 2018. i 2019. godinu te dobivanje mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sam nacrt proračuna, nalaze se na internetskim stranicama Grada Varaždina.

Građani svoje doprinose javnom savjetovanju mogu dostaviti isključivo putem obrasca dostupnog na internetskoj stranici, zaključno s 19. prosincem, na adresu: Grad Varaždin, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Proračuna 2016“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.