Uspješna tribina za poljoprivrednike u Gornjem Kućanu

J.Š./Varaždinske vijesti | 7.11.2016. u 08:10h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Gradska je organizacija SDP-a Varaždin u suradnji sa svojim ogrankom Kućani – Zbelava organizirala tribinu o poljoprivredi u Vatrogasnom domu u Gornjem Kućanu.

Okupilo se dosta zainteresiranih koji su došli čuti informacije o povrćarstvu, zaštiti povrća, upotrebi pesticida i sličnim temama koje daju učinkovitiju i kvalitetniju proizvodnju povrća.

Predavanje i savjete okupljenima dale su dvije agronomkinje Dijana Vidović i Simona Murković koje već više godina rade upravo na promicanju i kvaliteti proizvodnje povrća.

Okupljenim građanima na tribini su se priključili i tajnik varaždinskog SDP-a Vitomir Stanek, i predsjednik Alen Kišić koji je ukratko pozdravio sve nazočne na početku tribine.

- Iznimno smo zadovoljni odazivom građana na ovu tribinu jer pokazuje da smo ponudili pravu temu. Ova prigradska naselja imaju dosta ljudi koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom i drago nam je da smo mogli osigurati jednu ovakvu tribinu prepunu korisnih savjeta za bolju proizvodnju. Nama je kao stranci cilj da što više budemo među građanima i da razgovaramo o raznim temama iz svakodnevnog života, a ne nužno samo o teškim političkim temama. Upravo zato, ovo nije politička tribina, nego tribina na kojoj se čuje riječ struke. Veseli nas ovakav odaziv, kao i činjenica da smo već praktično dogovorili sljedeću takvu tribinu na poziv našeg ogranka u Gojancu – istaknuo je na početku tribine predsjednik varaždinskog SDP-a i zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić naglasivši kako stranačko vodstvo jako veseli dobar odaziv i reakcije građana na brojne aktivnosti koje stranka radi kako bi što više pristupila građanima i svakodnevnim temama s kojima se susreću.

 

Označeno u