Udruga vinogradara i voćara "Skrajski pajdaši" održali Skupštinu i organizirali druženje

MGA/VV | 23.3.2020. u 16:28h | Objavljeno u Našim krajem

Udruga vinogradara i voćara "Skrajski pajdaši" iz Salinovca održala je redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine Udruge u prostorijama stare škole u Salinovcu, uz prisustvovanje natpolovičnog članstva Udruge.

Sjednicu je otvorio predsjednik Udruge Ivan Lončar, koji je pozdravio sve prisutne, te je predložio radno predsjedništvo u sastavu: Stjepan Hudoletnjak predsjednik radnog predsjedništva, Josip Strmečki i Nadica Miklošić članovi radnog predsjedništva.

Nakon što su izabrana radna tijela skupštine, izvješće o radu za 2019. godinu podnio je predsjednik Udruge Ivan Lončar, dok je o financijskom poslovanju za 2019. godinu izvješće podnio blagajnik Udruge Ivan Lepoglavec a izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Nadzornog odbora Adam Flegar.

Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena. Nakon toga razmotren program rada za 2020. godinu kojeg je predstavio Ivan Lončar, a financijski plan za 2020. godinu predstavio je blagajnik Ivan Lepoglavec. Program rada i financijski plan za 2020. godinu su jednoglasno usvojeni. Članovima Skupštine su se uz pozdrave obratili Željko Đurin predsjednik Udruge vinogradara Peharček Ivanec, član Izvršnog odbora DŠR Salinovec Vlado Lazar, predsjednik vijeća MO Salinovec Stjepan Četrtek, članica Izvršnog odbora KUD-a Salinovec Ljiljana Hlevnjak i predsjednik DVD-a Salinovec Matija Štebih. Druženje se nastavilo do kasnih sati uz muzički sastav "Stari zajci".

Označeno u