Udruga hrvatskih branitelja Ljubešćice organizira konferenciju o prehrani i vježbaonicu

| 2.11.2019. u 17:43h | Objavljeno u Našim krajem

Udruga hrvatskih branitelja Općine Ljubešćica u sklopu projekta Aktiviranje braniteljske populacije u društvenom životu kojeg financira Ministarstvo hrvatskih branitelja, organizira dvije aktivnosti - konferenciju o utjecaju prehrane na psihofizičko stanje pojedinca i vježbaonicu.

Na konferenciji će licencirani instruktor fitnessa približiti ljudima činjenice kako se pravilno hraniti i kako pomoću prehrane utjecati na sprječavanje ili ublažavanje određenih bolesti (visok tlak, dijabetes, kolesterol...). Nakon predavanja tim trenera iz Fitnes centra Hercules pokazat će vježbe koje mogu svi izvoditi, a koje pomažu kod određenih bolesti (problema s kralježnicom, koljenima, pretilošću..).

Konferencija i prva vježbaonica bit će sutra 3. studenog u Protupožarnom centru Ljubešćica s početkom u 16 sati. Vježbaonice će se održavati i svake nedjelje u studenom s početkom u 17 sati, a posljednje subote će biti jedan trening u Fitness centru Hercules. Cilj projekta i aktivnosti je potaknuti svijest o zdravoj prehrani i općenito o važnosti rekreacije.