Učenicima OŠ Šemovec dodijeljene diplome škole plivanja

vv | 1.4.2023. u 13:19h | Objavljeno u Našim krajem

I ove godine su na Gradskim bazenima Varaždin dodijeljene diplome malim plivačima. Učenici 3. i 4. razreda OŠ Šemovec završili su ovogodišnju školu plivanja. Djecu su na zadnjem satu plivanja, a onda i dodjeli diploma, pozdravile načelnica Trnovca Bartolovečkog Verica Vitković te ravnateljica OŠ Šemovec Marina Hižak.

- Draga djeco, sretna sam što ste ovako uspješno i s velikom radošću pohađali, a onda i savladali plivanje, jer koliko čujem od vaših trenera i učiteljica, svi ste bili stvarno dobri i veseli. Drago mi je da ste svi naučili plivati, ali uz to se i puno družili i zabavljali. Općina Trnovec Bartolovečki i dalje će, s velikim zadovoljstvom, pratiti i pomagati ovakve aktivnosti, pogotovo kad se tiču naših najmlađih. Hvala ravnateljici, učiteljima, roditeljima i trenerima na angažmanu - rekla je načelnica Verica Vitković prilikom podjele diploma.

Djecu je pohvalila i pozdravila i ravnateljica Marina Hižak.

- Za našu djecu ovo je jedan prekrasan oblik aktivnosti i druženja. Hvala općini Trnovec Bartolovečki i načelnici koji su nam omogućili ovu školu plivanja, djeca su stvarno presretna. Ove godine iz naše škole, plivanje su pohađali učenici 3. i 4. razreda, ukupno 28 djece, a svi su bili veoma uspješni u svladavanju programa, za što su sada dobili i diplome - rekla je ravnateljica.