U Vinici danas predstavljanje natječaja o pokretanju nepoljoprivredne djelatnosti

Varaždinske vijesti | 16.2.2018. u 08:01h | Objavljeno u Našim krajem

Iz Općine Vinica pozivaju zainteresirane OPG-ove na edukativno predstavljanje i prezentaciju natječaja za mjeru 6.2. "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" u petak, 16. veljače, u 18 sati u općinskoj zgradi.

Naime, Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.2. "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima" tipa operacije 6.2.1. "Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Vezano uz objavljeni natječaj, Općina Vinica u suradnji s Međunarodnom agencijom za razvoj d.o.o. i Općinom Donja Voća organizira predstavljanje navedenog natječaja koje uključuje pregled prihvatljivosti prijavitelja, aktivnosti, troškova, potrebnu dokumentaciju i sva ostala pitanja vezana uz prijavu i provedbu projekata.

Osim prezentacije natječaja, Međunarodna agencija za razvoj d.o.o. održat će i prezentaciju novog promotivnog web portala Visit Village.

Označeno u