U tijeku opsežni radovi na uređenju Gojanca, slijedi asfaltiranje u Zbelavi i Črncu Foto: Grad Varaždin

U tijeku opsežni radovi na uređenju Gojanca, slijedi asfaltiranje u Zbelavi i Črncu

Varaždinske vijesti | 12.5.2020. u 10:05h | Objavljeno u Našim krajem

U tijeku su opsežni radovi na uređenju varaždinskog naselja Gojanec, izvijestili su iz Grada Varaždina, dodavši da su se gradonačelnik Ivan Čehok i njegov zamjenik Zlatan Avar u ponedjeljak uvjerili da se privode kraju radovi na aglomeraciji.

U Gojancu se, nakon što je u ulice ukopana nova infrastruktura, upravo izvode radovi na asfaltiranju ulica. Nakon što se završe radovi u Gojancu, na red dolazi i asfaltiranje ulica u Zbelavi i Črncu, ukupno 15 kilometara ulica s novim asfaltom.

Osim aglomeracije, u Gojancu se uređuje okoliš igrališta NK Plitvica odnosno rekreacijskog centra. Izvedeni su zemljani radovi, a Varkom je postavio javnu slavinu s pitkom vodom. Kako je naveo gradonačelnik Čehok u razgovoru s mještanima, Grad Varaždin izdvojit će sredstva za uređenje i dogradnju društvenog doma, odnosno prostorija Mjesnog odbora Gojanec. U tom prostoru predviđani su dodatni prostori i sadržaji koji će privući mlade ali i starije mještane tog varaždinskog naselja.

Za vrijeme trajanja radova uspostavljena je privremena regulacija prometa semaforima uz naizmjenično propuštanje vozila, zbog čega su moguća i kraća čekanja, te je smanjena protočnost prometa.

Mole se svi sudionici na poštivanje postavljene privremene regulacije prometa te za strpljenje u prometu, kao i mogućnosti korištenja obilaznih pravaca.

gojanec_radovi.JPG

gojanec_radovi2.JPG

gojanec_radovi3.JPG

gojanec_radovi4.JPG

gojanec_radovi5.JPG