U subotu odbojkaški turnir uz Dan mjesnog odbora Žabnik Foto: ilustracija

U subotu odbojkaški turnir uz Dan mjesnog odbora Žabnik

Varaždinske vijesti | 6.9.2019. u 10:12h | Objavljeno u Našim krajem

U Žabniku će se u subotu, 7. rujna, održati odbojkaški turnir povodom dana Mjesnog odbora Žabnik, a koji organizira Vijeće Mjesnog odbora s Općinom Trnovec Bartolovečki.

Turnir na novom igralištu za odbojku na pijesku počet će u 14 sati, do kada se trebaju javiti sve ekipe zainteresirane za sudjelovanje. Posebno će atraktivno biti odigravanje utakmica pod reflektorima.

Organizator će četiri prvoplasirane ekipe nagraditi peharima, a tri najbolje primit će i novčane nagrade. Za sudionike turnira, kao i za mještane Žabnika i goste, koje se poziva da dođu na ovaj sportski događaj te uživaju u vrhunskoj igri i ugodnom druženju, osiguran je besplatan gulaš.

Osim odbojkaških utakmica, igralište u Žabniku mjesto je i održavanja tradicionalnog malonogometnog turnira u srpnju. Osvjetljeni prostor nudi mogućnost odigravanja i košarkaških utakmica, a tamo se nalazi i stolnoteniska dvorana. Svakako treba spomenuti da u Žabniku uspješno djeluju dva stolnoteniska kluba koja odlične rezultate ostvaruju osobito u mlađim uzrasnim kategorijama.

ZABNIK_ODBOJKA.jpg