U Novom Marofu ovaj vikend, uz paljenje adventske svijeće, Božićni sajam te koncert KUD-a Marof

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.12.2021. u 09:47h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Novi Marof nastavlja sa prigodnim obilježavanjem adventskih događanja. Tako nas ove subote, 4. prosinca od 15 sati očekuje sajam prigodnih proizvoda kod KC Ivan Rabuzin.

U 18.00 sati će se uz blagoslov patera Nikole Šanteka i pjesmu KUD-a Marof upaliti druga adventska svijeća dok u 18.30 započinje i godišnji koncert KUD-a Marof u velikoj dvorani kulturnog centra, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Nastavak slijedi svake sljedeće subote do Božića, a uz manje koncerte očekuje nas 18. prosinca i Doček Djeda Božićnjaka uz ostale sadržaje za djecu.

Novi Marof se priprema za svoj, sad već tradicionalni Doček u podne, no odluka o istom donijet će se u trenutku kada budu poznate epidemiološke mjere za to razdoblje. Udruga Mladi za Marof priprema i ove godine Zimski ŠIC na bic, a u pripremi je i Šetnja Rabuzinovim bregima, 31. prosinca kao završnica proslave 100 godišnjice Ivana Rabuzina.

- Ovime manifestacija Doček u podne dobiva dodatnu ekstenziju, ali i priliku za sve koji ne žele u gužve, da posljednji dan u godini provedu aktivno, sadržajno i nadasve zabavno. U svakom slučaju, nadamo se da će situacija biti povoljna te da će se programi u primjerenom obimu moći održati - ističu iz TZ Grada Novog Marofa.