U Novom Marofu "Nova u podne" s jednim novitetom

Varaždinske vijesti | 28.12.2018. u 10:40h | Objavljeno u Našim krajem

Doček Nove godine u podne u Novom Marofu doživjet će svoje 5. izdanje. Nakon dobrih iskustava prošlih godina, Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Pučko otvoreno učilište i Udruga Pinta za Novomarofčane i njihove goste nastavljaju s ovom uspješnom manifestacijom.

Kod KC Ivan Rabuzin - na vanjskoj pozornici od 10.00 sati zabavljat će vas grupa Joy, udruga Pinta pobrinut će se za kuhano vino, Motomrazovi će razveseliti najmlađe sa slatkišima, a točno u 12 sati baloni s novogodišnjim željama poletjet će u nebo.

- Prisutni će moći osvojiti i pokoju nagradu u bogatoj tomboli i tako novu godinu započeti pozitivno, nešto ranije - već u podne - kažu organizatori.

Ovogodišnja velika novost je i zimski "Šic na bic" u organizaciji Udruge "Mladi za Marof" koja već dugi niz godina organizira jednu od najvećih biciklijada ovog dijela Hrvatske.

- Tako će zaljubljenici u ovaj sport startati u 10.00 sati od Stare škole na rutu od 10 kilometara s ciljem na - Dočeku Nove u podne kod KC Ivan Rabuzin i tako dodati novu vrijednost ovom događanju - kažu organizatori.

Doček_plakat_2019_-_zadnje.jpg

 

Zimski_ŠIC_Na_bic.jpg