U četvrtak predstavljanje platforme Green Stay Croatia u Ludbregu

vv | 31.1.2024. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

Na području Turističke zajednice područja Centar svijeta počela je djelovati Green Stay Croatia, prva platforma u Hrvatskoj koja povezuje ekološke domaćine s putnicima. Platforma će u četvrtak biti predstavljena u Ludbregu.

Radi se o platformi koja je usmjerena na održivi razvoj, koja nudi ekološki osviještene mogućnosti putovanja te kroz zanimljive priče poziva putnike da otkriju Hrvatsku kroz prizmu odgovornosti prema prirodi, lokalnim zajednicama, tradiciji i kulturi.

- Ono što nas izdvaja je naša ekskluzivna usredotočenost na održivi turizam. Povezujemo domaćine ekološki prihvatljivih smještaja i autentične priče s putnicima koji dijele našu strast prema okolišu i kulturnoj raznolikosti. Vidimo putovanje kao način povezivanja, učenja i stvaranja razlike. Naša nas je avantura odvela u srce lokalnih zajednica, gdje aktivno surađujemo s pružateljima usluga i organizacijama zaštite okoliša. Kroz partnerstva i suradnju, cilj nam je zajedno izgraditi održivu budućnost za Hrvatsku - ističu u Green Stay Croatia.

Prezentaciju će održati osnivačica platforme Ines Kovačić 1. veljače 2024. s početkom u 16.00 sati u prostorijama Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak.