TZ GRADA LEPOGLAVE Prijavite se na "Dječji fašnik u Lepoglavi"

vv | 23.1.2023. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

Ove se godine maškare vraćaju na lepoglavske ulice. Tako će centrom Lepoglave, 19. veljače, ponovno prodefilirati dječja fašnička povorka. Organizator "Dječjeg fašnika u Lepoglavi" Turistička zajednica Grada Lepoglave, poziva sve zainteresirane da prijave svoje sudjelovanje u ovoj veseloj povorci.

Prijave se organizatoru dostavljaju na posebnom obrascu (prijavnici) i to najkasnije do 13. veljače. Prijavnice se mogu preuzeti na službenoj internet stranici Turističke zajednice Grada Lepoglave (www.lepoglava-info.hr), a ispunjene se dostavljaju na adresu Turističke zajednice Grada Lepoglave (Hrvatskih pavlina 7, 42250 Lepoglava), a mogu se poslati i putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dječja fašnička povorka će 19. veljače, krećući u 14 sati s prostora ispred Doma zdravlja, proći Ulicom hrvatskih pavlina do terase restorana Ivančica gdje će se sve maskirane grupe predstaviti okupljenim građanima. Tom će prigodom biti spaljen Fašnik. Za sve će sudionike biti osigurane krafne i topli napitci. Dječji fašnik u Lepoglavi održat će se pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave i uz višegodišnju potporu Odreda izviđača Lepoglava.

Označeno u