Turnirom i puštanjem lampiona obilježena Ljubičasta noć u Svetom Iliji

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.7.2018. u 08:34h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Na području oko igrališta DŠR u Doljanu u petak se održala ''Ljubičasta noć'' koju je organizirala općinska organizacija Sveti Ilija Narodne stranke Reformisti.

U sklopu druženja članova i simpatizera Narodne stranke Reformisti odigran je i malonogometni turnir, na kojem je pobjedu odnijela ekipa Reformista iz Sračinca, u čijim redovima su igrali predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Narodne stranke Reformisti te dožupan Tomislav Paljak i dožupan Robert Vugrin.

Drugo mjesto zauzela je ekipa domaćina iz Sv. Ilije, a na druženju su sudjelovali i predsjednik Narodne stranke Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, potpredsjednica Narodne stranke Reformisti i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, kao i brojni županijski vijećnici Reformista te mnoštvo drugih članova i gostiju.

Pehare najboljim ekipama podijelila je Natalija Martinčević uz čestitke najboljima, a nakon proglašenja pobjednika uslijedilo je puštanje ljubičastih lampiona. Druženje brojnih članova i simpatizera Reformista nastavljeno je do kasno u noć.

Ekipe_Doljan.jpg

Puštanje_lampiona_Doljan.jpg

Radimir_Čačić_početni_udarac_Doljan_2018.jpg

 

Natalija_Doljan.jpg

 

Puštanje_lampiona_Doljan_2.jpg