TRNOVEC Proplivala još jedna generacija učenika, polaznicima škole plivanja uručene diplome Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

TRNOVEC Proplivala još jedna generacija učenika, polaznicima škole plivanja uručene diplome

VV | 13.5.2023. u 18:41h | Objavljeno u Našim krajem

Učenici trećih razreda OŠ Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja koja se održavala na Gradskim bazenima Varaždin.

Ravnateljica OŠ Trnovec Radmila Sačić, s načelnicom Vericom Vitković, dodijelila je diplome malim plivačima.

- 'Želim zahvaliti djeci, roditeljima, učiteljima, trenerima i Općini Trnovec što su omogućili da se još jednom provede ovaj uistinu važan projekt. Ove godine školu plivanja je pohađalo 26 djece trećih razreda OŠ Trnovec i svi su veoma vrijedno u njoj sudjelovali i na kraju dobili diplome. Čestitam svima i želim vam da stečenu vještinu plivanje što češće primjenjujete na bazenima, ali i ovog ljeta na moru - istaknula je ravnateljica OŠ Trnovec.

Novopečenim plivačima i plivačicama čestitala je i načelnica Vitković.

- Ove diplome pokazuju koliko ste bili marljivi i dobri u školi plivanja. Jako je važno da Općina potiče ovakve projekte i to će činiti i dalje, jer osim što se djeca odlično zabavljaju i druže, stječu jednu jako dobru vještinu koja će im svakako dobro doći. Želim vam puno radosnih sati na bazenu i na godišnjem odmoru, puno vježbate plivanje i usavršite sve što ste ovdje naučili - poručila im je načelnica.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike trećih razreda OŠ Trnovec te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u tjedan dana koliko je trajala.