Sveti Nikola u Martijancu razveselio najmlađe

Varaždinske vijesti | 7.12.2021. u 18:48h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom blagdana Sv. Nikole, u ponedjeljak je u Martijancu organizirana podjela poklona za najmlađe mještane. Općina Martijanec osigurala je vesele poklone za djecu s područja općine.

Za svu vrtićku djecu s područja općine, koja pohađaju Dječji vrtić "Vlakić" ili Dječji vrtić "DuDa" pripremljeni su poklon paketi, koje su podijelile vrijedne odgajateljice, a neke je posjetio i sam Sveti Nikola.

Naravno, nisu zaboravljeni ni mališani koji ne pohađaju vrtić, a oni svoj poklon mogu preuzeti u prostorijama Općine Martijanec od 6. do 8. prosinca u vremenu od 7,30 do 15 sati.

Svoje poklone danas su dobili i učenici OŠ Martijanec od 1.-4. razreda, a djeca s područja općine u ovoj dobnoj skupini koja OŠ pohađaju u drugim sredinama, također svoj poklon mogu preuzeti u navedenom vremenu u prostorijama Općine Martijanec.

- Briga za naše najmlađe uvijek će biti prioritet u Martijancu i drago mi je da smo prigodnim poklonima razveselili naše najmlađe. Ravnateljicama dječjih vrtića i Osnovne škole zahvaljujem na pomoći prilikom organizacije podjele poklona u ovo vrijeme koje nažalost ne dopušta veća obilježavanja. Sve to ćemo nadoknaditi kad nam okolnosti dopuste - rekao je načelnik Branimir Nađ.

OS_Martijanec_06122021.jpg

Djecji_vrtic_DuDa_Martijanec_06122021_1.jpg

Djecji_vrtic_Vlakic_Martijanec_06122021.jpg