Stiže sveti Nikola: u Ivancu prigodna priredba 4. prosinca, bit će darova, ali ne i druženja s omiljenim svecem Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Stiže sveti Nikola: u Ivancu prigodna priredba 4. prosinca, bit će darova, ali ne i druženja s omiljenim svecem

VV | 2.12.2021. u 11:50h | Objavljeno u Našim krajem

U sklopu programa Advent u Planinarskom gradu, Grad Ivanec u suradnji s gradskim Dječjim vrtiće Ivančice u subotu, 4. prosinca, organizira prigodnu nikolinjsku priredbu, a kraći program ispunjen pjesmom, stihovima i plesom tom će prilikom izvesti sami mališani.

- Program će biti održan uz poštivanje propisanih mjera (jednako kao i u vrtiću, neće biti međusobnog druženja i dodira djece iz različitih grupa). Malenima će se na kraju pridružiti i sv. Nikola koji će im ispričati prigodnu priču. Međutim, neće biti omogućeno druženje ni individualno fotografiranje sa sv. Nikolom - kažu u Gradu Ivancu.

Neće biti ni podjele darova za djecu.

- Sveti Nikola će sa svojim pomagačima, na više mjesta, iz košara djeci podijeliti bompone i slatkiše - poručuju organizatori.

Program je namijenjen ponajprije djeci predškolskog uzrasta iz naselja s administrativnog područja Grada Ivanca, a održat će se u paviljonu kod klizališta u gradskom parku Ivanec.

Označeno u