Stanislav Hrešć novi stari predsjednik Udruge umirovljenika općine Petrijanec

Varaždinske vijesti | 14.2.2018. u 15:18h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Više od stotinu aktivnih članova i gostiju iz udruga umirovljenika s područja Varaždinske županije protekle je subote nazočilo redovnoj, ali i izbornoj godišnjoj skupštini Udruge umirovljenika općine Petrijanec.

Nakon što je dosadašnje vodstvo udruge podnijelo izvješće o radu za 2017. godinu, izabrano je novo te je odlučeno da će Stanislav Hrešć i dalje voditi Udrugu umirovljenika općine Petrijanec.

Za zamjenika je pak predložen Pavao Leskovar, za blagajnicu Zdravka Rodeš, a za članove Josip Jovan, Antun Mikulek, Franjo Potočnjak, Stjepan Dombaj, Antun Martinčević i Marija Flegar. Usto, jednoglasno su izabrani i kandidati za NO - Marija Jurajec za predsjednicu, a Dragica Kranjčić i Katica Šantalab za članice.

Na kraju skupštine, okupljenima se obratila predsjednica Saveza Udruga umirovljenika Varaždinske županije Jadranka Bahlen, novi (stari) predsjednik Udruge umirovljenika općine Petrijanec Stanislav Hrešć i njegov zamjenik Pavao Leskovar te načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec. On je umirovljenicima zahvalio na suradnji i sudjelovanju u općinskim događajima te im povodom Valentinova uručio mali znak pažnje. Udruga je, naime, svim prisutnim ženama darovala jaglace, dok je Općina svim članovima Udruge umirovljenika Općine Petrijanec darovala kišobrane koji su financirani iz projekta.

Galerija slika